KAIKKI TARVITSEMASI MAALAUSTYÖT JA PINTAKÄSITTELYT PARKANOSSA JA PIRKANMAALLA

Ota yhteyttä
ulkopintaremontti kuvakkeena

PM-Laatutyö toteuttaa maalaustyöt ja pintojen viimeistelytyöt Pirkanmaan ja Satakunnan alueella. Yrityksenä olemme erikoistuneet maalaus-, rappaus- ja tasoitetöihin sekä pintakäsittelyyn. Tarjoamme käyttöösi ammattitaitomme ja osaamisemme, ja viemme työn huolella loppuun aikataulussa pysyen. Asiakkaitamme ovat vaihtelevasti yksityiset kuluttajat, rakennuttajat ja taloyhtiöt.

maalaustyöt

Teemme monipuolisesti erilaisia maalaustöitä, kuten


 sisämaalaukset

 ulkomaalaukset

 vesikattojen maalaukset

 puujulkisivujen maalaukset.


Lisäksi teemme myös puuverhoiltujen julkisivujen remontoinnit.

Lue lisää remonteista

tasoitetyöt

Toteutamme muun muassa maalauksen pohjatyönä tehtävät tasoitetyöt ja roiskekatot. Teemme seinien ja kattojen tasoitetyöt laadukkaasti, olipa sitten pohjana kipsilevy, betoni, muurattu tai muu tasoitusta vaativa pohja. Lisäksi toteutamme piikkaus-, hionta-, ja paikkaustyöt tasoituksen pohjatyönä tarvittaessa.

Lue lisää palveluistamme

Julkisivujen rappaukset

Teemme tasoistus ja maalaustöiden lisäksi julkisivujen rappaukset, olipa sitten pohjana tiiliverhous, harkko, betonielementti, levy, styroksi, kovavilla tai muu vastaava rapattava materiaali. Tarjoamme Parkanosta käsin monipuolisia ratkaisuja asiakkaan tarpeista riippuen. Eristerappaukset kuuluvat myös toimenkuvaamme. Lisäksi vanhojen puurunkoisten talojen ulkoseinien muuttaminen rapatuiksi onnistuu meiltä tuulettavalla levyrappausjärjestelmällä. Samalla voimme suorittaa myös lisälämmön eristykset.